Nutriționist celebru: „Coaja de pâine conține compuși cancerigeni”

 

Nutriționistul Cristian Mărgărit a întocmit o listă cu cinci motive pentru care ar trebui să excludem pâinea din alimentație. Citiți și gândiți-vă dacă veți continua să mai mâncați pâine!
1. Cerealele nu sunt hrana potrivita pentru specia umana. Mancand paine pierdem nutrienti valorosi care ar putea veni din alimente mult mai sanatoase. Da, pasarile sunt adaptate pentru hrana cu aceste seminte.
2. Painea nu este paine: aditivii si metodele de fabricatie fac din produsele moderne adevarate rezervoare de chimicale toxice. Coaja de paine contine compusi cancerigeni. Grasimile adaugate sunt afectate grav de procesul de coacere, in special cele de tip PUFA/ omega 3, foarte sensibile la caldura si oxidare.
3. Painea degradeaza sanatatea fizica. De la boli autoimune (lectinele, glutenul) pana la obezitate, bulimie, diabet si boli cardiovasculare, painea e un factor important.

Mai mult pe cristianmargarit.ro