• Home
  • Sănătate
  • Orarul de refacere a organelor interne, conform medicinei chineze. Nu-i rău să-l respecți

Orarul de refacere a organelor interne, conform medicinei chineze. Nu-i rău să-l respecți

orar organe interne 1

În medicina tradițională, chinezii se bazau și pe orarul organelor. Științific s-a constatat că dacă nu se respectă ritmul interior, omul se îmbolnăvește mai ușor din cauza uzurii organelor.

ORA 6 Este ora la care organismul se trezeşte și începe producţia de hormoni. Trebuie evitate lenevirea în pat, ALCOOLUL şi ŢIGĂRILE.

ORA 7 Inima intra în viteză a cincea. Începe producția de hormoni sexuali. Cine preferă sportul făcut dimineața face o greșeala, pentru că inima este suprasolicitată. La această oră trebuie servit micul dejun, dar înainte se recomandă a se bea un pahar cu apă, pentru a ajuta digestia. (Un pahar de apă băut imediat după trezire te scapă de constipație)

ORA 8 Organismul tânjește după combustibil. Din nefericire este şi ora la care au loc cele mai multe infarcturi şi accidente vasculare cerebrale. Este ora ideală, dacă vreţi să vă faceţi o analiză a sângelui. Dacă o amânați pentru altă oră, compoziţia sângelui va fi schimbată din cauza stresului.

ORA 9 Organismul recepţionează slab durerea, este imun faţă de frică. Chimioterapia şi injecţiile trebuie făcute acum, căci nu vor fi complicaţii, iar şansele de vindecare cresc.

ORA 10 Este oră în care creierul este cel mai receptiv. Capacitatea de a lua decizii şi de a rezolva probleme este maximă. Temperatura corpului atinge punctul superior. Acum puteți pleca la drum cu maşina, atenţia şi reflexele sunt mult sporite.

ORA 11 Organismul arde grăsimile. Se poate mânca bine. Cu puţin înaintea prânzului, inima şi circulaţia sanguină se afla în momentul lor de vârf. Evitaţi să mergeţi la un consult cardiologic, pentru că se poate că diagnosticul să nu fie cel real.

ORA 12 Organismul produce acizi, iar creierul nu este deloc în formă. Din cauza lipsei de oxigen trebuie să staţi în faţa unei ferestre deschise. Stomacul este singurul organ cu adevărat activ. Se pregăteşte pentru a produce sucul gastric şi a primi mâncarea.
Acesta este orarul de refacere al organelor interne. „Cine își tulbură repetat ritmul interior se îmbolnăvește mai des”

ORA 13 Scade atenţia, totul este programat pentru digestie. Este ora mesei de prânz urmată de o mică relaxare. După masa de prânz bila începe să acţioneze, digerând şi absorbind lipidele din fluxul intestinal. Cine are probleme acum trebuie să ia tratamentele specifice, pentru a o activa. Dar mai ales este bine ca prânzul să fie consumat în linişte şi fără alte preocupări decât a mânca. Şi FĂRĂ NERVI. Mâncarea se serveşte în linişte şi armonie.

ORA 14 Organismul trebuie să se odihnească.

ORA 15 Creierul se pune din nou în mişcare. Ne putem continua în forţă activitatea.

Continuarea aici

Parteneri