Parapsihologul Serghei Lazarev: „Vrei să fii sănătos? Nu te plânge nimănui de nimic. Nici de soartă, nici de trecut, nici de oameni”

 

Una dintre cele mai populare serii de carti din ultimii ani este Diagnosticul Karmei scrisa de Serghei Nikolaevich Lazarev. In aceasta, dar si in alte carti, autorul conduce cititorul la o intelegere a caii sale spirituale si ofera raspunsuri la intrebari foarte dificile.

De ce este o persoana fericita, vesela si plina de energie, iar cealalta – bolnava si deprimata. Una ii este draga soartei, iar viata celuilalt este o serie de probleme. Care este secretul sanatatii, fericirii si longevitatii?

Distribuie prietenilor

Cartea lui este foarte citita. Acest lucru inseamna ca multi oameni nu mai cauta sursa raului pe undeva, dar si-au indreptat privirea spre sine.
Incercand sa urmareasca relatia cauzala dintre viziunea asupra lumii unei persoane si evenimentele care i se intampla, Serghei Nikolaiievici a facut multe descoperiri surprinzatoare. Cazurile interesante descrise de Lazarev si explicatiile date acestora merita cea mai mare atentie.

Diagnosticarea Karmei

1. Este cu adevarat posibil sa schimbi situatia din jurul tau numai prin schimbarea ta. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este dorinta de a fi stapan pe situatie. Sa intelegeti ca situatia, in special este impotriva dvs., iar in general functioneaza pentru dvs.

2. Nu am inteles inainte de ce exista o regula nerostita in cultura care interzice citirea in timpul meselor. Se pare ca o masa cu o carte, in fata unui ecran TV si o discutie a problemelor politice si familiale, poate trauma sufletul unei persoane, deoarece in timpul unei mese, informatiile devin libere in subconstient.

3. Orice boala, fie ca este la nivel organic sau functional, inhiba agresiunea dezvoltarea agresiunii in suflet.

4. Iata sfatul meu despre cum sa fii sanatos si sa traiesti mai mult timp – La exterior, sa te comporti cum iti place, dar in interior – pentru orice pretentie a dvs. este un program de nimicire a ceea ce va imaginati. Celula nu poate avea obiectii fata de intreg organismul, avand in vedere propriile interese. Aceasta celula se desprinde si se imbolnaveste.

5. In viata de zi cu zi, ne permitem adesea sa vorbim rau despre oameni, despre noi insine, despre destinul nostru. Se pare ca acest obicei ii distruge persoanei…dantura.

Continuarea aici