Prof. Emilia Diaconescu: CONFESIUNILE UNEI FEMEI CARE IUBEȘTE CU TOATĂ INIMA, CU TOT SUFLETUL, CU TOT CUGETUL

 

(Gândurile unei cititoare despre romanul ,,La început a fost duminică,, de Giorgiana Radu-Avramescu)

Titlul acestei postări a fost inspirat din numele romanului semnat de soțul autoarei Lucian Avramescu, ,,Confesiunile unui mut care a vorbit cândva,, , și asta pentru că romanul dnei Giorgiana Radu-Avramescu (pe care îl recitesc, prima lectură fiind făcută când îl scria și publica fragmente pe facebook) nu este altceva decât confesiunile extrem de sincere ale unei tinere care a întâlnit, printr-o întâmplare fericită, MAREA DRAGOSTE!

Distribuie prietenilor

Este atâta onestitate în tot ce scrie, este atâta bucurie în a prezenta tuturor fericirea pe care o trăiește,încât nu poți să rămâi insensibil!

Iubesc această familie tocmai datorită sincerității și onestității celor doi soți.

Autoarea expune bucuria maternității, bucurie de care foarte multe femei nu au avut parte,fie că au fost mame singure, fie că soții lor nu au văzut cu ochi buni sarcina.
Din această bucurie nu putea să rezulte altceva decât un copil reușit și, în plan literar, un roman care se citește pe nerăsuflate!

Mă opresc doar la acest aspect pe care îl consider esențial.

Mulțumesc doamnei Giorgiana Radu -Avramescu și pentru sinceritatea care transpare din autograful acordat: ,,Cu drag, doamnei Emilia Diaconescu, o bucățică din sufletul meu! E primul autograf, am scris cu mâna tremurând de emoție! G.R. Avramescu, oct.2021,,

Iubită doamnă, vă doresc imensă inspirație de la Dumnezeu, iar acordarea autografelor să devină ceva firesc!

Cu dragoste și respect, prof. Emilia Diaconescu