Pune un obiect din argint în apă și vezi ce se întâmplă… Nu o să-ți vină să crezi!

 

Este foarte popular în ziua de azi să bem apă pe stomacul gol, imediat la trezire. In plus, tot mai multe teorii au confirmat valorile pozitive pe care le are acest obicei.

Iată că în rândurile ce urmează, vreau să vă dezvălui un truc, ce va face din apa pe care o beți dimineața, un elixir al tinereții ce vă va proteja de majoritatea problemelor de sănătate, inclusiv de problemele de sănătate grave ale societății moderne cum ar fi: diabet, gastrită, ulcer, pietre la rinichi, artrita, hipertensiune arterială, obezitate, migrene, etc.

Distribuie prietenilor

Procedura este simplă!

Trebuie să-ți pregătești apa de seara… Pune într-o sticlă (sau într-un pahar mare) de 500 de ml un bănuț de argint (sau orice alt obiect mic din argint) și câteva frunze de busuioc. Toarnă peste acestea apa, pănă umpli sticla. Lasă sticla sau paharul acoperite până dimineața.

Dimineața la trezire, înainte de a te spăla pe dinți, strecoară amestecul și bea-l pe tot cu înghițituri mici.

După ce ai băut toată apa, poți începe ziua în mod obișnuit.

Asta este tot!

Notă: Dacă pentru orice motiv, nu poți consuma această cantitate de apa de prima dată, ar trebui să începi cu un pahar, crescând treptat cantitatea până când te obișnuiești.

Există numeroase boli ce pot fi vindecate prin această metodă și în continuare vei observa și perioada pentru tratamentul fiecărei boli în parte, astfel:

– Diabet 30 de zile

– Epilepsie 60 de zile

– Constipație 10 zile

– Ulcer 30 de zile

– Hipertensiune arterială 30 de zile

– Migrene 2 zile

– Curățarea rinichilor 30 de zile

– Artrita 30 de zile

– Obezitate – Această procedură te va ajuta să scapi de obezitate cu condiția să o urmezi cât de mult poți. Dacă ești o persoană care are probleme cu kilogramele în plus, acest obicei ar trebui să devină un obicei zilnic. Vei observa efectele dupa 2-3 luni de la începerea procedurii.

Singurul efect advers al acestei proceduri este urinatul des în prima parte a zilei, semn că procedura funcționează.

Combinația apei cu argint și busuioc este secretul acestei proceduri. Argintul și busuiocul purifică apa, conferindu-i acesteia proprietățile vindecătoare.

Gândește-te puțin și pune-ți o întrebare – Oare de ce Apa Mare pe care o iei de la biserică are atât de multe beneficii? Cred că răspunsul l-ai primit în rândurile de mai sus!

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor si fondator al site-ului Secretele.com