SE NUMEȘTE PUNCTUL CELOR O SUTĂ DE BOLI. SE ÎNTÂMPLĂ MIRACOLE DACĂ ÎL MASEZI ZILNIC!

 

O veche legendă japoneză amintește că secretul longevității a fost dat din generație în generație timp de sute de ani. Potrivit legendei, secretul unei vieți lungi și sănătoase nu ținea de nimic altceva decât de un punct situat la nivelul corpului, care putea preveni sute de boli, atâta vreme cât era masat zilnic.
Unul din cele mai importante astfel de puncte este punctul longevității în China și punctul celor 100 de boli, în Japonia. Masând acest punct, cunoscut și sub numele de Zu San Li, poți stopa procesul de îmbătrânire și poți preveni apariția a numeroase boli.
Acest punct este situat la nivelul genunchiului și poate fi gîsit foarte simplu. Purși simplu puneți mâne pe genunchi și localizați punctul între degetul inelar și cel mic. Mai puteți descoperi acest punct și stând cu picioarele întinse în fața voastră, pe o suprafață plată. Ar trebui ca și călcâiele să fie ținute jos, pe podea. Vei observa că la nivelul genunchiului există un punct foarte înalt. Ei bine, acela e punctul celor 100 de boli.
Motivul pentru care se numește așa este că poate preveni o listă lungă de boli. De exemplu, el menține buna funcționare a organelor situate în partea de jos a corpului. Controlează splina, tractul digestiv și acțiunea glandelor, precum și a sistemului preproducător.
Masând acest punct, vei scăpa de constipație, gastrită, incontineță urinară, impotență și chiar sughiț. Masatul acestui punct reduce anxietatea, stresul și tensiunea, restabilind echilibrul interior. Cșrete și încrederea în sine.
Ca și beneficii, masând acest punct poți obține:
• îmbunătățirea sistemului imunitar
• preveni inflamațiile
• regla nivelul de insulină
• îmbunătăți digestia
• reduce problemele intestinale
• poți preveni apariția infarctului și a efectelor acestuia.

Citește mai mult pe elli.ro