AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Secretul rușilor pentru o sănătate de fier, în sezonul rece!

Într-o țară în care temperaturile nu sunt deloc prietenoase în sezonul rece și ajung și la -40 de grade Celsius, rușii apelează la tot felul de trucuri pentru a avea o imunitate bună și pentru a se feri de răceli sau de gripă.

De asemenea, din cauza frigului, mulți ruși se confruntă cu probleme ale arterelor, însă au un remediu la îndemâna tuturor, pe care îl poți încerca și tu. În plus, își îmbunătățesc și imunitatea și din acest motiv răcesc mult mai rar.

Arterele asigură circulația sângelui către toate organele vitale din organism. Atunci sunt înfundate din cauza grăsimilor și a colesterolului, pot apărea complicații grave. Inima începe să pompeze mai mult sânge, astfel încât organele să primească suficient sânge.

Însă acest lucru nu este de ajutor și se poate ajunge la un atac de cord, accident vascular cerebral și chiar moarte, mai ales în sezonul rece. Unele dintre semnele acestei probleme pot fi transpirația, scurtarea respirației, durerea toracică, amețeală și dureri în tot corpul.

Iată ce remedii poți încerca pentru a scăpa de arterele înfundate, dar și pentru a-ți întări imunitatea. Ai nevoie de:

30 de căței de usturoi
6 lămâi
2 litri de apă.

Cum se consumă acest preparat
Se amestecă lămâile cu usturoiul și se se fierbe acest amestec împreună cu doi litri de apă, timp de cinci minute. Consumă zilnic 50 de mililitri din această băutură în fiecare zi, timp de 3 săptămâni. Repetă acest tratament la fiecare șase luni.
În acest timp, însă, ia și tratamentul care ți-a fost recomandat de către medic și nu uita să faci control regulat, pentru a-ți monitoriza starea de sănătate.

Sursa – kfetele.ro

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!