AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Semne care prevestesc un infarct cu câteva săptămâni înainte

 

Semne prevestitoare ale infarctului. Aceste simptome se pot manifesta și cu o lună mai devreme ca atacul de cord să aibă loc.

1. Oboseala
Atunci când arterele se îngustează, la inimă ajunge mai puţin sânge decât este nevoie. Acest lucru face ca inima să lucreze mai intens şi mai mult decât ar trebui, iar persoana se simte mai obosită şi somnoroasă în majoritatea timpului.

2. Insuficienţa respiratorie
Dacă la inimă ajunge prea puţin sânge, înseamnă că nici plămânii nu vor primi cantitatea necesară de oxigen. Cele două sisteme sunt interdependente, astfel, dacă aţi observat că aveţi probleme de respiraţie este recomandat să consultaţi cât mai curând posibil un medic. Acest lucru ar putea însemna că
se apropie un atac de cord.

3. Slăbiciune
Atunci când corpul devine dintr-o dată slab este un semn că arterele s-au îngustat atât de mult încât nu mai permit circulaţia sângelui în mod corespunzător

4. Ameţeli şi transpiraţii reci
Circulaţia sanguină slabă limitează şi fluxul de sânge la creier. Acest lucru vă poate pune viaţa în pericol. Atunci când fluxul de sânge către creier este limitat, pot apărea stări de ameţeală. Acest lucru nu trebuie ignorat.

Continuarea pe doctorulzilei.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!