Tălpile sunt terminalele prin care poți elimina toxinele din corp. Iată cum o faci!

Compresele despre care va vom relata in randurile urmatoare sunt plasate pe talpi, inainte de culcare, iar dimineata ele vor fi negre: acestea sunt toxinele care provin din corpul nostru. Iata un experiment-miracol? Hai sa incercam!

Curatati-va ficatul de toxine cu acest truc simplu!

Limfa si sangele circula prin tot corpul, inclusiv picioare, iarcataplasma noastra contribuie la „tragerea” toxinelor. Purtarea, din cand in cand, a acestor „pernute” pentru detoxifiere este recomandata celor care obosesc repede si au dureri de cap, acestea fiind doar o parte din simptomele care apar atunci cand avem un organism plin de toxine. Cu acest truc de curatare interna veti reduce chiar si durerile articulare.

Distribuie prietenilor

Ingrediente:

tifon si un plasture

apa

sosete

ceapa

usturoi

Leac pentru curatirea sangelui de toxine, pentru reumatism si slabit

Ceapa si usturoiul se folosesc in proportii egale. Zdrobiti usturoiul si ceapa, apoi adaugati-le in apa clocotita, care trebuie sa le acopere. Se fierbe timp de 10 minute, apoi se raceste timp de 20 de minute. Se toarna in tifon. Se stoarce excesul de lichid si se plaseaza pansamentul astfel creat in centrul talpii. In dimineata urmatoare, veti vedea rezultatul: tifonul va fi negru, semn ca ati eliminat toxine. Sursa BZI.ro