Terapia cu sfeclă împotriva leucemiei şi a celulelor canceroase. Iată cum se face!

 

Sucul de sfecla este unul din cele mai puternice preparate medicinale naturale, cu o traditie lunga in folclorul international.
Sfecla rosie a demonstrate rezultate excelente in recuperarea pacientilor cu cancer, in special cu leucemie.
Sfecla rosie contine betaina si aminoacizi care au proprietati anti-cancerigene naturale. In plus, aceasta planta are efecte anti-inflamatoare, antioxidante si detoxifiante, importante pentru tratarea cancerului si redobandirea sanatatii.

Studiile realizate pana in present arata ca betaina – compusul activ principal din sfecla ataca celulele canceroase din tesuturile corpului. Pigmentii care dau sfeclei culoarea intensa, numiti betacianini, s-au dovedit de asemenea agenti anticancerigeni foarte puternici, in special impotriva cancerului de colon si de san, dar si impotriva altor boli grave.
Conform statisticilor, majoritatea pacientilor cu cancer raspund bine la terapia cu suc de sfecla.

Cum se face tratamentul cu suc de sfecla
Terapia cu sfecla rosie impotriva leucemiei si a tumorilor este foarte simpla. Bolnavii de cancer trebuie sa consume cate 500 ml de suc de sfecla rosie pe zi, circa 2 pahare. Cel mai bun moment al zilei pentru a bea acest suc este dimineata, pe stomacul gol, sau la 1 ora dupa micul dejun. Alti cercetatori vorbesc despre o cantitate de 900 de grame de sfecla pe zi, consumata rasa, in salate, sau sub forma de suc.

Cele mai bune rezultate s-au obtinut acolo unde pacientii au inceput tratamentul cu sfecla in faza incipienta a cancerului, crescand treptat doza de suc administrata zilnic. Cu toate acestea, intr-un studiu realizat pe pacienti bolnavi de cancer in stadiu avansat si neoperabil, consumul a cate 230 ml de suc de sfecla pe zit imp de 3-4 luni a dus la imbunatatirea semnificativa a starii de sanatate. In plus, sistemul imunitar al acestora a devenit mult mai puternic.

Continuarea pe kfetele.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.