Tratament naturist cu rezultate excepționale împotriva gutei!

  gutaGuta este o formă destul de complicată a artritei. Aceasta boală este ignorată chiar și de cei care suferă de ea. Pentru acei oameni care suferă de gută, starea sănătății poate fi grav afectată.

Adevărata cauză a acestei boli este creșterea în sânge a acidului uric – substanță ce se dizolvă în sânge și trecând prin rinichi se transformă în urină. Cauza principală a apariției gutei este eliminarea renală scăzută a acidului uric. Acest lucru duce la formarea cristalelor și acumularea lor în jurul articulațiilor.

Distribuie prietenilor

Simptomele de bază ale gutei sunt: apariția bruscă a durerii, roșeața în jurul articulației, sensibilitatea și fierbințeala. Boala este cronică și persoanele ce suferă de gută nu trebuie să consume aspirină până la sfârșitul vieții lor. Amestecul făcut din doar trei ingrediente va vindeca guta în mod natural și va preveni simptomele ei la fel cum o fac și medicamentele anti-inflamatorii.

Ingrediente:

  • 1 ananas
  • 1-2 lingurițe de curcuma (turmeric) sub formă de pulbere
  • 1 pahar cu suc de vișine
  • 1 borcan de sticlă cu capac
  • 1 rădăcină de ghimbir proaspăt sau 2-3 lingurițe de ghimbir sub formă de pulbere
  • miere
  • blender

Mod de preparare:

Tăiați tulpina ananasului și curățați-l de coajă. Tulpina conține bromelaină și o puteți folosi dacă doriți. Dar nu e nicio problemă dacă folosiți doar fructul. Tăiați ananasul în bucăți și puneți-l în blender. Amestecați bine până compoziția va deveni omogenă. După aceea adăugați sucul de vișine și presărați cu turmeric și ghimbir.

Puneți amestecul în borcan și închideți-l strâns. Puneți vasul în frigider și lăsați-l pentru 10 zile. Puteți adăuga puțină miere dacă doriți să fie mai gustos, sau puteți să puneți mai puțin turmeric și ghimbir. Depinde cum vă place mai mult. Această băutură poate fi păstrată în frigider timp de 30 de zile. Este bine să consumați zilnic acest remediu.

Sursa –  Perfect-ask.com