Un medic american a descoperit o retetă de slăbit sănătoasă si rapidă! Un ceai din grădina ta face mai mult decât toate medicamentele lumii!

Patrunjelul este o plantă uimitoare, care este adesea folosită ca garnitură. Dar, in acest fel, este consumata in cantitati foarte mici, ceea ce nu este suficient pentru a ajuta la eliminarea lichidelor suplimentare acumulate in organism. Medicul american, John R. Christopher recomandă acest medicament pe baza de plante, deoarece este foarte benefic.

El subliniaza faptul ca de multe ori patrunjelul este deosebit de eficient in tratarea bolilor de rinichi.
Asa ca, patrunjelul poate fi folosit impotriva infectiilor urinare si este considerat ca fiind un diuretic puternic. Radacina si frunzele lui pot fi folosite in tratarea diferitelor boli. Exista numeroase retete de preparare a ceaiului de patrunjel.
“Patrunjelul este uimitor. Joi aveam 72 kg si la trei zile cantaream cu cinci kilograme mai putin. Nu este vorba despre acumularea de grasime, ci de excesul de lichid pe care l-am avut in corpul meu. Ma simt foarte usoara acum “- a spus Anna.

Intr-un litru de apă clocotită, adaugati 5 linguri de frunze mari si patrunjelul tocat. Macerati-l timp de 20 de minute si apoi strecurati lichidul sau puteti sa-l beti cu frunzele de patrunjel.
“Am decis sa beau ceai de patrunjel pentru ca am probleme cu rinichii. Am fost sfatuita sa beau alt ceai inainte. M-am simtit mai bine, dar inca aveam exces de lichid in organism. Asa ca am decis sa inlocuiesc acel ceai cu cel de patrunjel, iar rezultatele au fost uimitoare. Acum, eu beau doar ceai de patrunjel uscat il voi folosi sigur si in viitor. “- spune Anna.
Este foarte important sa va curatati organismul de apa in exces. Urina contine bacterii, toxine si alte substante nocive. Patrunjelul, pe de alta parte, s-a dovedit stiintific ca este un diuretic eficient si puternic antioxidant. Asa ca, beti acest ceai, dar cu moderatie.
Nu ar trebui sa beti mai mult de un litru pe zi.
Sursa KiloCalorii.ro