A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Tratament EXCEPȚIONAL care inhibă bacteria Helicobacter Pylori

0 2.298

 

In urma mai multor studii facute in decursul anilor s-a constatat  că ardeiul iute inhibă dezvoltarea acestei bacterii, considerata responsabila de mai mult de jumatate dintre cazurile de gastrita si de ulcer gastro-duodenal.

Persoanele care au fost diagnosticate cu helicobacter pot consuma, ca supliment, 2-4 grame de ardei iute la fiecare masa, in cure de patru saptamani, urmate de alte patru saptamani de pauza.

Pe timpul iernii, se poate consuma uleiul de ardei iute, desi sunt soiuri de ardei iute ce pot fi cultivate de fiecare dintre noi, acasa in ghiveci, in orice perioada a anului .

Gastrita, ulcer….


APRECIAZA ARTICOLUL !

In urma unor teste efectuate s-a constatat ca persoanele sanatoase care au participat la test si carora le-au fost produse leziuni gastrice, prin ingerarea unor doze repetate de aspirina pe stomacul gol, au fost impartiti in două grupuri.

Jumatate au consumat, vreme de patru saptamani, cate 7 grame de ardei iute pe zi, ceilalti au avut o dieta normala.

La finalizarea experimentului,in urma analizelor imagistice s-a constatat ca la grupul de consumatori de ardei iute suprafata leziunilor gastrice era cu mult mai mica sau disparuse complet, decat la grupul unde s-a urmat o dieta obisnuita .

Alte studii statistice, au relevat faptul ca persoanele care consuma frecvent ardei iute, au mai putine sau nu au probleme gastrice majore toata viata lor.

Deci, in consecinta, consumul zilnic  de ardei iute previne aparitia problemelor gastrice si a ulcerului…

Autor: Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan
 Secretele.com

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult