A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Prof. univ. Streinu Cercel: ”Nu trebuie să primim pe nimeni, n-are ce să caute la noi în poartă, de oriunde ar veni el!

1 456

Situația evoluției coronavirusului în România este departe de a fi liniștitoare. „Ne așteaptă zile grele, a spus profesorul Adrian Streinu Cercel. Rata de mortalitate este 5.7%, care este mare. Gripa este sub 1%. Mai avem o curbă în creștere bunicică, curba vindecărilor. Peste ea e rata infectărilor, că acolo intră cei asimtopmatici, cei cu forme ușoare sau medii, e pantă mare. Ecartul dintre cele două e semnificativ.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Nu ieșiți din casă! Dacă vrem să menținem acest aspect trebuie să stăm aceste zile acasă. Noi nu știm cine ajunge la ușile noastre. Nu trebuie să primim pe nimeni, n-are ce să caute la noi în poartă, de oriunde ar veni el! Să nu ne băgăm în casă ce n-avem nevoie. Nu e cazul de daruri de la greci”, a declarat medicul Streinu-Cercel la Antena3, referindu-se mai ales la cei care aduc ca voluntari lumină.

Aurelia Apostol, AMPress

loading...
1 Comentariu
  1. Nelutu spune

    D-nul Cercel are perfecta dreptate!Sa-i urmam sfatul si atunci avem sanse marite sa scapam cu bine din nenorocirea adusa „benevol”de vintura lume,sclavi la straini!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult