AM Press Logo
Muzeul Pietrei

8 alimente care ajută în vindecarea naturală a CANCERULUI!

Avand in vedere ca in momentul de fata 44% dintre barbati si 39% dintre femei sunt diagnosticati cu CANCER, a devenit din ce in ce mai clar ca trebuie sa avem o dieta cat sanatoasa, fiind vital sa evitam alimentele care contin agenti carcinogeni.

Iată o listă cu cele am eficiente legume si plante care pot inversa CANCERUL:

Legumele crucifere. Din aceasta categorie fac parte: broccoli, conopida si varza, acestea avand proprietati anticancerigene demonstrate. De asemenea poseda abilitatea de a intrerupe cresterea celulelor canceroase la nivelul sanilor, uterului, plamanilor, colonului, rinichilor si a cervixului. Datorita sulforafanului, o molecula gasita in aceste crucifere care poate stimula enzimele care detoxifiaza si elimina agentii carcinogeni, inainte ca acestia sa reuseasca sa distruga celulele. De asemenea, aceste legume crucifere mai poseda si alte molecule “miraculoase” care lupta vehement impotriva cancerului.

Ciuperci medicinale. Reishi si Chaga fac parte din aceasta categorie, avand un numar important de molecule bioactive, inclusiv agenti antitumorali. ACeste componente bioactive includ alcaloizi, tocoferoli, fenoli, flavonoizi, carotenoizi, folati, enzime ale acidului ascorbic si acizi organici.

Aloe Vera. Polisacaridele continute de aceasta planta, au o puternica contributie imunologica si anti-tumorala, ceea ce inseamna ca intareste functiile sistemului imunitar si distruge tumorile canceroase.
Un studiu international a aratat ca polisacaridele continute de ALOE VERA au stimulat activitatea celulelor macrofag ( Celula mare, avand proprietatea de a ingera si distruge particulele mari (celule lezate sau batrane, particule straine, bacterii prin fagocitoza. Macrofagele constituie primul mecanism de aparare celulara impotriva agentilor infectiosi) care produc si un numar ridicat de oxid nitric, care are proprietati anti-tumorale.

Usturoi. Studiile au aratat ca un consum zilnic de usturoi matur poate diminua cu 60% riscul de a face cancer. Nutrientul minune continut de usturoi produce componenti anti-cancerigeni. Cel mai bine este il spargi si sa astepti 15 minute inainte de a-l consuma.

Turmeric. Mai multe institutii internationale au demonstrat ca turmericul ( curcumina, substanta acitva) are un potential anti-cancerigen fantastic, fiind “implicat” in repararea tesuturilor de ADN distrus, inflamatiilor cronice, etc. Ar fi bine ca acest aliment sa nu-ti lipseasca din meniul zilnic, fiind un adevarat antioxidant, cu proprietati infailibile.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!