AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Alimente pentru o tiroidă sănătoasă. Sunt foarte ușor de introdus în dieta noastră

Dieta are o importanță crucială pentru starea noastră de sănătate, iar o mulțime de probleme de sănătate pot fi reglate dacă avem grijă la ce ne punem în farfurie. De exemplu, există unele alimente foarte bune pentru tiroida noastră!

Potrivit adevarul.ro, tiroida este responsabilă pentru producerea hormonilor care afectează mai toate organele din corpul nostru. Metabolismul, digestia, chiar și bătăile inimii, toate sunt afectate de către tiroidă!

Iar dacă vrem să ne asigurăm că aceasta va rămâne sănătoasă, putem să introducem în dieta noastră nuci din Brazilia! Acesta au un conținut ridicat de seleniu, un mineral cu proprietăți antioxidante, foarte important pentru sănătatea tiroidei. Algele marine sunt, de asemenea, extrem de utile pentru o tiroidă sănătoasă, datorită nivelului ridicat de iod pe care îl conțin. În țara noastră, putem găsi cu ușurință alge marine în rulourile de sushi.

De asemenea, ouăle și carnea de vită sunt recomandate pentru sănătatea tiroidei, datorită conținutului lor de vitamina B12. Iar un ultim aliment util pentru tiroidă este spanacul, sau, în general, verdețurile cu frunze.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!