A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Altă alertă meteo. Frig, vânt şi zăpadă la jumătatea lui aprilie

0 203

Vremea se răcește puternic, în următoarele ore, când va intra în vigoare o avertizare de cod galben de intensificări ale vântului și ninsori la munte.
Administrația Națională de Meteorologie anunță că, în dimineaţa zilei de marţi (14 aprilie), în Banat şi Crişana, apoi treptat şi în cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul Munteniei, Oltenia, iar din orele amiezii şi în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei vor fi intensificãri ale vântului cu viteze în general de 55…70 km/h, scie a1.ro.

Se vor semnala precipitaţii mixte, iar în zona montană vor predomina ninsorile şi rafalele vor depãşi 70…90 km/h, spulberând zãpada. Se va depune strat nou de zãpadã în nordul Carpaţilor Orientali şi, mai ales pe creste, în restul masivelor montane.


APRECIAZA ARTICOLUL !

Schimbările bruște de temperatură,  când ating zona deluroasă, compromit recolta de fructe întrucât mulți pomi – peri, cireși, pruni, meri au înflorit și e vremea polenizării prin albine. Seceta a distrus și ea o mare parte din păioasele semănate în toamnă, grâul mai ales fiind distrus de secetă.

Aurelia Apostol AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult