Anastasia Lazariuc, dezvăluiri despre tatăl copiilor ei: A fost dragoste la prima vedere … Înțelept n-a fost…

 

Ileana Lazariuc și fratele ei, Andrei, sunt rodul iubirii unei frumoase povești de dragoste. Anastasia Lazariuc, frumoasa artistă, originară din Republica Moldova, s-a îndrăgostit nebunește de Gheorghe Crigănuţă, cu care a fost colegă de școală. Cei doi erau din aceeași comună, au copilărit împreună și între ei a fost dragoste la prima vedere, după cum a povestit Anastasia într-un interviu.

„Am fost împreună 14 ani. Ne-am ştiut din şcoală, am fost colegi de şcoală, în clase paralele, a fost dragoste la prima vedere, prima mea dragoste, l-am aşteptat din armată, o dragoste frumoasă, curată și pură. Am crezut şi mi-am dorit să fie pe viaţă. Lucrurile, în schimb, nu au mers aşa. De multe ori m-am gândit – dacă aş fi fost fericită în familie, cred că nu mi-aş fi dorit carieră. Eu am făcut lucrul acesta pentru că nu am avut satisfacţie în familie şi atunci tot elanul meu, toată dorinţa mea a fost muzica”, a declarat Anastasia pentru Libertatea.
„Nu i-am dat niciodată motive să fie gelos. Iar el era înalt, frumos și deștept… Înțelept n-a fost, pentru că dacă era, nu ne despărțeam. L-am iubit. Eram din același sat, am învățat în aceeași clasă. Am fost o soție cuminte și o mamă prezentă în viața copiilor mei. Am făcut tot posibilul să mă împart corect între profesie și familie. Dar, probabil, nu poți obține totul de la viață. Undeva trebuie să pierzi. Iar eu mi-am pierdut soțul“, a mai declarat Anastia, precizând că soțul ei, Gheorghe Cringănuță, de care a divorțat în anul 1990, căzuse în patima alcoolului.
”Nu am avut parte de siguranţă, pentru că de fiecare dată atunci când am crezut s-a dovedit a fi o iluzie şi iarăşi am ajuns la concluzia că trebuie să mă bazez doar pe mine”, a spus Anastasia.
“Ştiu că m-a iubit. Şi eu l-am iubit mult, dar nu puteam să mai trăiesc aşa. Am încercat tot ce s-a putut, dar , între mine şi pahar, el a ales paharul! Ca mamă, a trebuit să lupt pentru copiii mei şi să le ofer un viitor. Ce femeie nu ar face acelaşi lucru? Eu nu am plecat pentru că mi-am dorit o carieră. Am vrut doar să am o familie, iar acest lucru nu a fost posibil”, a mai mărturisit artista și în emisiunea „Veranda”, de la postul tv din Republica Moldova, JurnalTV.
Gheorghe Crigănuţă s-a stins din viață în 2013, însă cei doi copii ai lor țineau legătura el. ” Copii au ținut mereu legătura cu el, l-au ajutat cu ce-au putut până în ultima clipă”, a mai adăugat ea.

Distribuie prietenilor

Sursa – libertateapentrufemei.ro

Foto – unica.ro