• Home
  • Sănătate
  • Apa japoneză este o adevărată terapie pentru slăbit. Accelerează metabolismul, te scapă de toxine și de senzația de foame

Apa japoneză este o adevărată terapie pentru slăbit. Accelerează metabolismul, te scapă de toxine și de senzația de foame

apa japoneza 1

Te scapă de senzația de foame, mobilizează întregul sistem digestiv, curăță intestinele și favorizează slăbirea. Practic, îți topește kilogramele în plus.

Mod de preparare:

Este nevoie de două lămâi organice, rădăcină proaspătă de ghimbir și 1 l de apă.

Lămâile se feliază, în felii subțiri. Orice femeie japoneză care vrea să slăbească folosește acestă dietă.

Apa aceasta japoneză nu doar că te slăbește, ci îți îmbunătățește întreaga stare de sănătate.

Ghimbirul se decojește și el și se taie în bucățele mici. Această modalitate de a te hidrata activează metabolismul. În plus, favorizează eliminarea toxinelor și este un balsam pentru fiecare celulă din corp.

Apa se fierbe cu ghimbirul 10 minute. Studiile științifice au arătat că dacă bem această apă înainte de masă, ne reduce considerabil apetitul. Ne determină să consumăm mai puține alimente solide și calorii, iar slăbirea va fi astfel favorizată.

Feliile de lămâie se adaugă în timpul fierberii apei cu ghimbir, iar după ce ați adăugat și lămâile, dați focul mai mic și lăsați totul să fiarbă la foc mic.

Apoi stingeți focul și lăsați amestecul să se răcească. Adunați cu o paletă feliile de lămâie și ghimbir și apa turnați-o într-o carafă.

În această apă este în ordine dacă adăugați și 3 lingurițe de miere naturală.

Se bea astfel:

Primul lucru dimineața, pe stomacul gol, după ce vă spălați pe dinți, beți patru pahare din această apă, la temperatura camerei.

Nu este nevoie să vă grăbiți, cantitatea aceasta nu se bea repede, ci în tihnă, conștient. Este nevoie să așteptați 45 de minute după ce ați băut apa japoneză, până să serviți micul dejun.

Dacă veți bea apă japoneză zilnic și veți aloca 1 oră mersului pe jos, veți observa efectele miraculoase după o săptămână.

Nu mâncați nimic 2 ore după fiecare masă. Această terapie nu are contraindicații, dar fiindcă detoxifiază masiv, veți merge frecvent la toaletă.

sursa: Doctorul zilei

 

Parteneri