Are 80 de ani şi îşi creşte cei trei strănepoţi abandonați de părinţi şi refuzaţi de bunici

O bătrână de 80 de ani din Dolj își crește singură strănepoții pe care nu i-au vrut nici părinții, nici bunicii lor. Trei frați părăsiți de părinți și pe care nici bunicii nu i-au vrut  Povestea celor două fetițe de 5 și 6 ani și a fratelui lor mai mare, 10 ani, i-a impresionat pe jandarmii brigăzii mobile Craiova, care au decis să o ajute pe străbunica acestora.

“Trei copii, Ilinca, de 5 ani, Natalia, de 6 ani și voinicul Andrei, de 10 ani, au fost abandonați de părinții lor, iar pentru bunici… se pare că ar fi fost o povară prea mare. Soluția era ca micuții să fie luați în plasament, însă străbunica lor, Eugenia, în ciuda lipsurilor materiale, s-a opus și s-a încăpățânat să-i crească ea. – Mamaie, dar ai 80 de ani! Ești sigură că poți?, a fost întrebată de cei de la Protecția Copilului. – Sunt foarte sigură! Unde dorm eu vor dormi și ei, ce-oi mânca eu, or mânca și ei. Ne-o ajuta Dumnezeu!

De această familie aflată în nevoie au aflat și jandarmii de la Gruparea Mobilă Craiova, care  le-a dăruit alimente și îmbrăcăminte. Le-a adus și o sobă și lemne fiindcă iarna îi găsea fără.

Distribuie prietenilor

Citește mai mult pe Libertatea.ro