• Home
  • Știri
  • Bătaie între femei la PSD Cluj. Două dintre ele au ajuns la spital

Bătaie între femei la PSD Cluj. Două dintre ele au ajuns la spital

sacalis

Patru femei, din cadrul organizației PSD Cluj, au fost implicate într-un incident violent în urma căruia două dintre ele au ajuns la spital. Scandalul, care a fost aplanat de poliţişti, ar fi pornit, conform presei locale, de la faptul că una dintre ele a reproşat altora faptul că fumau în sediul de partid. Una dintre cele implicate a plecat din spital cu un picior în ghips, postând pe reţelele sociale un mesaj critic la adresa celei cu care a avut altercaţia. Oficiali ai Poliţiei Cluj au declarat pentru News.ro că desfăşoară cercetări din oficiu pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Preşedintele interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoş, a declarat duminică, pentru News.ro, că a solicitat „toleranţă zero faţă de astfel de fapte”. La rândul său, conducerea filialei municipale Cluj-Napoca, din care cele implicate fac parte, a transmis: „Asemenea evenimente provocatoare generate de către persoane cu vădite tentaţii de violenţă verbală şi fizică pot doar să ne determine să ne delimităm şi să separăm drumurile”.
Protagonistele incidentului violent care a avut loc vineri la sediul PSD Cluj sunt consiliera locală Anca Ciubăncan şi Angela Sacaliş, membră de partid.

Conform reporterilor de la Foaia Transilvană, scandalul a pornit de la faptul că Anca Ciubăncan, consilier local, le-a reproşat unor colege faptul că fumau în sediul de partid.

„Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu şi le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Şi le-am spus să nu îşi bată joc de munca altora. Atunci Sacaliş a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spaţiul public. Sacaliş mi-a să o f** pe mama şi pe Aurelia Cristea cu legea ei. Sacaliş a venit şi a sărit pe mine şi avea nişte tenişi în picioare şi mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reuşit să mă trag şi atunci Sacaliş a revenit şi m-a împins şi am căzut, şi m-am lovit la cap” a declarat Anca Ciubăncan pentru Foaia Transilvană.

Ulterior, Angela Sacaliş a postat, pe Facebook, o fotografie cu ea cu piciorul în ghips, în scaun rulant, însoţită de un mesaj critic la adresa Ancăi Ciubăncan.

„Legat de incidentul din 17 martie, în care am fost acuzată pe nedrept, multe informaţii sunt false şi total eronate. A fost un scandal în care eu m-am ales cu piciorul în ghips şi cu imaginea pătată, dar nu a fost provocat de mine sau de tinerele domnişoare ale căror nume au apărut peste tot în presă. Tot ce a spus «doamna» Anca Ciubăncan este FALS! Ea a fost cea care a pornit conflictul şi tot ea s-a folosit de vechile metehne să se impună, după cum deja se ştie în spaţiul public. Ciubăncan, pentru că „doamnă” este mult spus, a dat dovadă de cel mai josnic comportament pentru o femeie. În loc să apeleze la o atitudine demnă de o consilieră locală şi să se folosească de dialog, ea s-a rezumat la violenţă. O spun cu subiect şi predicat: Nici eu şi nici domnişoarele menţionate de dânsa în acest conflict nu suntem vinovate de acest incident”, a scris Angela Sacaliş pe Facebook.

Oficiali din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au declarat duminică, pentru News.ro, că una dintre femeile implicate a anunţat Poliţia.

Parteneri