Băutura care-ți dizolvă în două săptămâni PIETRELE LA RINICHI. Verifică singur și te vei convinge

Durerile provocate de pietrele la rinichi sunt insuportabile, iar calmantele nu prea reușesc să-și facă efectul. Așa că, mulți apelează la operație pentru a le elimina. O băutură ce are la bază meiul te poate ajuta să scapi de pietrele la rinichi în doar două săptămâni.

Meiul are în compoziție fier, complexul de vitamine B şi fibre. Pe de altă parte, este sărac în calorii (așa că nu îngrașă) și este o sursă bogată de siliciu, magneziu, potasiu. Printre compușii meiului se află, într-o cantitate nu mare, dar nici de neglijat, vitamina E.
În plus, din acest tip de cereale se poate face o băutură care te va ajuta să scapi de pietrele la rinichi.

Cum se obține leacul

Distribuie prietenilor

Tratamentul nu numai că nu este costisitor, dar se prepară și foarte ușor.
Ingrediente
– 200 g mei
– 2 l apă fierbinte

Preparare

Se spală 200 de grame de mei (musai cu apă călduță). Apoi, se pune într-un vas mare din sticlă. Se adaugă 2 litri de apă fierbinte. Se lasă, de seara până dimineața. La prima oră, se va observa că s-a format un lichid alb. Aceea este licoarea care te va ajuta să scapi de pietrele la rinichi. Se mută lichidul într-o sticlă și se bea pe parcursul întregii zile.

Cât timp trebuie urmat acest tratament

Pentru ziua următoare, prepară o nouă băutură, fix după rețeta deja menționată. Și trebuie să faci acest lucru minimum 10 zile, dar recomandat ar fi 15-16 zile consecutiv. Practic, sunt necesare cam două săptămâni pentru ca pietrele să se dizolve complet. Ele vor fi eliminate prin urină. Astfel, rinichii tăi vor începe să funcționeze la capacitate maximă.
După 14 zile, durerile îngrozitoare ar trebui să dispară.

Sursa – clicksanatate.ro