Cancerul este boală întristării. Pe măsură ce înaintăm în vârstă, avem tot mai multe gânduri care ne invadează atât momentele fericite…

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, avem tot mai multe gânduri care ne invadează atât momentele fericite, cât şi în momentele grele. Aceste gânduri vin ca urmare a unor experienţe trăite şi mai vin şi din influenţele exterioare.

Faptul că gândim nu este ceva grav, dar gândurile negative ne pot face într-adevăr atât de mult rău încât ne pot îmbolnăvi, pur şi simplu.
Cercetările au arătat că oamenii pozitivi trăiesc mai mult şi… mai bine! Oare de ce ar trebui să fim pozitivi?

Am extras pentru astăzi câteva concluzii la care au ajuns bioenergoterapeuţii ruşi, concluzii care stau la baza diagnosticării diferitelor maladii grave.

Distribuie prietenilor

Lipsa dorinţei de a trăi este, de fapt, depresie
Starea pe care medicii o numesc depresie este o lipsă a dorinţei de a trăi. Acest tip de manifestare este ca un program extrem de dăunător şi este o consecinţă a unor evenimente pe care nu le-am putut “digera”, dar care persistă încă în sufletul nostru.

Poate fi lipsa dorinţei de a avea copii sau naşterea un copil pe care nu îl vrem. Poate fi decesul cuiva drag sau divorţul, sau pierderea locului de muncă. Este sentimentul de nemulţumire şi de nelinişte, când nimic nu ne mai intră în voie, iar toate se văd doar în negru. Acesta este momentul instalării depresiei şi este foarte dificil de vindecat.

Grijile îmbolnăvesc sistemul nervos
Grijile permanente sunt păcate împotriva propriei tale naturi. Ele au urmări asupra sistemului nervos sau asupra acelor boli care ţin de somatizări nervoase. Nemulţumirea de sine, neîncrederea în propria persoană duc la dizarmonii psihice, la bolile de vedere, de auz, de percepţie.

Stresul, tensiunea, îngrijorarea provocă insomnie, dureri de cap, alergii, boli cronice, ulcere, tensiune arterială, infecţii etc. Bolile pe fond nervos provin din ciudă, mânie şi alimentarea cu gânduri negative.

Neliniştea este ucigătoare
Valul de nelinişte din sufletul nostru este oglinda angoasei, a anxietăţii, fricii etc. Nevroza anxioasă se caracterizează printr-o stare de nelinişte, adesea extremă, cu frică de moarte şi cu sufocări, cu palpitaţii, transpiraţii, ameţeli, tremurături şi cu senzaţia de oprire a inimii.

Cancerul este boală întristării
Reprimarea sentimentului negativ, deprimarea şi nemulţumirea faţă de sine şi de soartă duc spre boli grave, din ce în ce mai greu de vindecat pentru că bolnavii cad în depresie. O primă soluţie de vindecare ar regenerarea iubirii faţă de alţi oameni şi s-a constatat că femeile care ţin supărări în profunzime se îmbolnăvesc de cancer. De fapt, toate emoţiile înăbuşite produc cancerul.

În concluzie…
Să trăim fără griji, să apreciem ce avem în acest moment, să fim recunoscători pentru fiecare zi care a trecut şi altele care urmează să vină. Nu suntem departe de prăpastie, dar poate suntem mai aproape de miracol

Sursa – Secretele.com