AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Cancerul nu se dezvoltă într-un mediu alcalin oxigenat. Iată care sunt alimentele alcaline și cele acide

Cancerul nu se poate dezvolta intr-un mediu alcalin oxigenat. Cea mai usoara modalitate de a va alcaliniza organismul este sa consumati alimente alcaline, cu PH ridicat.

PH 3
Apa carbogazoasa, Bauturi energizante

PH4
Popcorn, Crema de branza, Unt, Produse de patiserie, Paste, Branza, Carne de porc, Bere, Vin, Ceai negru, Muraturi, Ciocolata, Nuci prajite, Otet, Zahar, Indulcitori

PH5
Majoritatea apelor purificate, Apa distilata, Cafea, Suc de fructe dulci, Fistic, Carne de vita, Paine alba, Arahide, Grau

PH6
Sucuri de fructe, Majoritatea cereralelor, Oua, Peste, Ceai, Fasolea gatita, Spanac gatit, Lapte de soia, Nuca de cocos, Prune, Orez brun, Cacao, Ovaz, Somon

PH7
Apele de izvor, Apa de mare

PH 8
Mere, Migdale, Rosii, Grapefruit, Porumb, Ciuperci, Nap, Masline, Boabe de soia, Piersici, Ardei gras, Ridiche, Ananas, Cirese, Orez salbatic, Caise, Capsuni, Banane

PH 9
Avocado, Ceai verde, Salata, Telina, Mazare, Cartofi dulci, Vinete, Fasole verde, Sfecla, Afine, Pere, Struguri, Kiwi, Pepeni, Mandarine, Smochine, Curmale, Mango, Papaya

PH10
Spanac, Broccoli, Anghinare, Varza de Brussel, Varza, Conopida, Morcov, Castravete, Lamai, Lime, Alge, Asparagus, Kale, Ridiche, Verdeturi, Ceapa

Sursa  suntsanatos.ro

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!