• Home
  • Prima
  • Casa fiului lui Niculae Bădălău, spartă de hoți pe furtună. Aceștia au furat 15 ceasuri, printre care două de aur, bani și obiecte de valoare

Casa fiului lui Niculae Bădălău, spartă de hoți pe furtună. Aceștia au furat 15 ceasuri, printre care două de aur, bani și obiecte de valoare

badalau 2

Gabriel Bădălău, fiul senatorului PSD Niculae Bădălău, a reclamat vineri la Poliție spargerea casei pe care o deține în localitatea Bolintin din județul Giurgiu, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale.

Potrivit primelor informații, hoții ar fi profitat de ploaia torențială pentru a intra în casă și nu ar fi lăsat amprente. Printre bunurile furate se numără 15 ceasuri, dintre care două de aur, și 30.000 de euro. Prejudiciul calculat pe baza reclamației lui Gabriel Bădălău este estimat la 80.000 de euro.

Imobilul avea camere de supraveghere instalate, dar acestea erau nefuncționale, potrivit surselor G4Media.ro.

În noiembrie 2018, hoții au spart și casa lui Niculae Bădălău, eveniment în urma căruia senatorul PSD amenința că își va cumpăra un pistol.

Presa locală arăta că Gabriel Bădălău se comporta ca un consilier al directorului Romarm în perioada în care tatăl său era ministru al Economiei, în subordinea căruia funcționează firma de armament.

Sursa – G4media.ro

Parteneri