• Home
  • Știri
  • Cătălina Ponor are interzis să se apropie de lotul de gimnaste. Decizia aberantă a antrenorului

Cătălina Ponor are interzis să se apropie de lotul de gimnaste. Decizia aberantă a antrenorului

ponor 1

Un episod trist s-a petrecut sâmbătă la Campionatele Mondiale din Belgia, acolo unde reprezentantele României încearcă să obțină rezultate care să le permită calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris de anul viitor.

Cătălina Ponor, una dintre marile campioane ale României în care contam în gimnastică, nu a avut voie să se apropie de componentele lotului României, scrie OrangeSport, potrivit adevarul.ro.

Patrick Kiens, coordonatorul reprezentantelor noastre, ar fi făcut o reclamaţie către Donatella Sachi, preşedintele Comitetului Tehnic Feminin, prin care a cerut ca Ponor stea la distanță.

Potrivit sursei citate, Cătălina Ponor s-a apropiat de una dintre fetele din lotul nostru în ideea de a discuta cu ea despre anumite lucruri care ţin de evoluţia acesteia. Cert este că după acest moment, fosta gimnastă s-a trezit cu o reclamaţie la Donatella Sachi, venită chiar din partea olandezului Patrick Kiens, antrenorul României.

„Este incredibil ce se întâmplă în Belgia. Acest no-name care îşi arogă dreptul de a conduce acum lotul României a avut tupeul inimaginabil să o tragă la răspundere pe Cătălina Ponor, una dintre cele mai valoroase gimnaste ale României din toate timpurile. Acest domn Patrick ar trebui, înainte de toate, să facă cerere de audienţă la Ponor pentru a dialoga cu ea. Ce o să se întâmple în momentul în care Nadia Comăneci se va apropia de fete? Va reacţiona la fel? Aşa ceva este de necrezut! Inimaginabil”, a comentat un apropiat la lotului României.

Cătălina Ponor nu face parte din delegația țării noastre, ea fiind invitată la Campionatul Mondial de gimnastică în calitate de reprezentant al atleţilor la nivelul Federaţiei Internaţionale de Gimnastică, funcţie pe care o ocupă de 2 ani. O altă fostă mare gimnastă a României, Daniela Silivaş, este prezentă în Belgia ca ambasador al forului mondial.

Parteneri