Ceaiul de pătrunjel, cel mai EFICIENT tratament naturist care elimină pietrele mici la rinichi

Pentru calculi de mici dimensiuni si nisip la rinichi, cea mai buna solutie sunt ceaiurile diuretice. Ele favorizeaza dizolvarea sarurilor si eliminarea lor prin urina. Cresterea cantitatii de urina spala caile urinare si mobilizeaza nisipul si calculii mici.
Cand pietrele sunt mari exista o restricție cu privire la plantele cu efect diuretic deoarece exista riscul ca acesti calculi mari sa porneasca pe caile urinare si sa provoace colica renala, infectii sau hidronefroză (retentia de urina, produsa de un obstacol la nivelul tractului urinar).
Cel mai EFICIENT tratament naturist care elimină pietrele mici la rinichi, pe cale naturala este ceaiul de patrunjel.

Ingrediente:
– o mâna de frunze de patrunjel
– apa plata/de izvor

Preparare
Se taie marunt frunzele de patrunjelul si se pun într-un ibric plin cu apa. Puneți ibricul pe foc, iar din momentul in care apa incepe sa clocoteasca, se mai lasa sa fiarba timp de 10 minute, apoi se opreste focul. Se acopera ibricul si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
Dupa ce s-a racit, se strecoara si se depoziteaza intr-o sticla si se pastreaza la frigider. Acest ceai se prepara si se consuma in fiecare zi. Schimbarile vor putea fi observate in numai cateva zile. Ceaiul se bea neindulcit.

Distribuie prietenilor

Acest ceai se poate consuma preventiv, o data pe săptămână. Ceaiul de pătrunjel este cunoscut pentru proprietatile curative la nivelul sistemului excretor.

Sursa – leacuridinplante.blogspot.ro