Ceaiurile perfecte pentru un ficat sănătos

ceai oregano 1

Poate că nu mulți dintre noi știu asta, dar ceaiul este considerat a doua băutură de pe glob, când vine vorba despre popularitate, surclasat doar de simpla apă. Iar pe lângă gustul minunat pe care îl poate avea, el vine și cu multe beneficii de sănătate!

Ceai verde
Foarte comun la rafturile din orice magazin, ceaiul verde poate fi extrem de util pentru ficatul vostru! Acesta este o opțiune perfectă pentru a scădea natural cantitatea de grăsime prezentă în sânge. Însă, trebuie să aveți în vedere că, în ciuda faptului că este natural, există și unele contra-indicații! Cei ce suferă de ulcer, insomnie, sau tensiune nu ar trebui să bea acest ceai!

Ceai de lămâie
O opțiune perfectă mai ales în zilele de vară care urmează, ceaiul de lămâie este un detoxifiant natural foarte puternic. Însă, atenție, el trebuie băut cald! De asemenea, acidul citric din acest ceai poate fi perfect pentru sănătatea ficatului vostru!

Ceai de păpădie
Acest ceai este numai bun pentru sistemul nostru digestiv! El ne va ajuta corpul să descompună grăsimile din organism, având, în același timp, proprietăți puternice de antiinflamator. Este perfect să nu depășiți 2 căni pe zi din acest tip de ceai.

Sursa – click.ro

Parteneri