Cele mai puternice antivirale din lume. Luptă împotriva virusurilor, cancerului și tulburărilor de memorie
Antiviralele sunt substanțe puternice, mult mai eficiente decât antioxidanții, care luptă împotriva unor multitudini de boli și afecțiuni. Deși acestea se pot găsi sub forma produselor farmaceutice și suplimentelor alimentare, specialiștii recomandă ca antiviralele să fie obținute din dietă.
Precum orice nutrient esențial, antiviralele sunt absorbite mai bine prin alimentație. Alimentația este un element principal în sănătatea noastră generală și este responsabilă pentru asigurarea vitaminelor și mineralelor necesare organismului.
Pe lângă eliminarea virusurilor, antiviralele luptă împotriva cancerului, tulburărilor de memorie și alte boli grave, fiind mai eficiente decât antioxidanții.
Turmericul
Este un condiment care conține curcumin, o sursă importantă de antivirale. Acesta lutp împotriva virusurilor, are rol antiinflamator, și ajută la prevenirea multor boli grave, precum cancerul și artrita. De asemenea, experții au constatat că acest condiment poate întârzia evoluția bolii Alzheimer.
Usturoiul
Usturoiul este unul dintre cele mai puternice antivirale, fiind un remediu naturist utilizat de sute de ani pentru răceală, întărirea sistemului imunitar și eliminarea agenților patogeni. De curând, specialiștii au descoperit că usturoiul scade riscul de cancer cu peste 50% pentru anumite tipuri de cancer, precum urmează:
• cancerul pancreatic, risc scăzut cu 54%
• cancer de prostată, risc scăzut cu 50%
• cancer de colon, risc scăzut cu 50%
• cancer gastrointestinal, risc scăzut cu 52%
De asemenea, reduce riscul cancerului de esofag, sân, vezică urinară și piele.
Ceai verde
Ceaiul verde se află pe lista celor mai puternice antivirale, fiind eficient în combaterea răcelilor simptomelor asociate. De asemenea, ceaiul verde are efect de întărire a sistemului imunitar și curăță organismul de toxinele acumulate.
Cu atât mai mult, ceaiul verde are efecte pozitive împotriva multor tipuri de cancer, precum: cancerul de sân, stomac, piele, prostată, esofagian, uterin, pancreatic, colorectal, dar și în cazul leucemiei, potrivit sfatulmedicului.ro, citat de doctorulzilei.ro.