• Home
  • Știri
  • Ciolacu: Atât timp cât PSD va fi la guvernare niciun metru pătrat de pădure nu se va vinde

Ciolacu: Atât timp cât PSD va fi la guvernare niciun metru pătrat de pădure nu se va vinde

ciolacu 5

Atât timp cât PSD va fi la guvernare niciun metru pătrat de pădure nu se va vinde, spune Marcel Ciolacu, cu prilejul Zilei Internaționale a Pădurilor.

„În pepiniera Dobroț din Argeș am întâlnit oameni care iubesc cu adevărat pădurea și care își dedică întreaga carieră îngrijirii și protejării ei.

De aceea, de Ziua Internațională a Pădurilor vreau să transmit că atât timp cât PSD va fi la guvernare niciun metru pătrat de pădure nu se va vinde. Asta vreau să le transmit și tuturor angajaților Romsilva. Avem soluțiile concrete astfel încât să nu dăm posibilitatea vânzării suprafețelor de pădure, dar să și respectăm jaloanele din PNRR și principiile OECD”, a scris liderul PSD, pe pagina de facebook.

Totodată, acesta susține că „PSD va propune și susține măsuri de regenerare a pădurilor, astfel încât să reușim să creștem suprafața forestieră a țării”.

„Mai mult, PSD va propune înăsprirea legislației astfel încât tăierile ilegale să fie pedepsite la fel de dur precum corupția”, mai scrie Marcel Ciolacu, pe pagina de socializare.

Parteneri