• Home
  • Prima
  • Ciolacu, miştocăreală în Parlament: N-am purtat mască fiindcă am deviaţie de sept!

Ciolacu, miştocăreală în Parlament: N-am purtat mască fiindcă am deviaţie de sept!

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că motivul pentru care nu a purtat mască luni, în plenul Camerei Deputaţilor, este o deviaţie de sept care i-a fost depistată în urma unui control medical, transmite Agerpres.

Premierul Ludovic Orban i-a atras atenţia, luni, de la tribuna Camerei Deputaţilor, preşedintelui acestui for legislativ, Marcel Ciolacu, să respecte regulile stabilite de autorităţi în contextul epidemiei de coronavirus şi să poarte mască de protecţie sanitară în spaţiile închise.

Ciolacu, asemeni alor lideri ai opoziției, iau peste picior orice decizie luată de autorități legată de coronavirus. Unele mijloace de informare în masă spun că Ciolacu, Tăriceanu și Ponta stimulează mișcări stradale, iar alimentarea ideii că tot ce se face pentru prevenirea extinderii coronavirusului este rodul unei mafii mondiale pare a prinde.

Numărul îmbolnăvirilor a scăzut ușor  dar rămâne riscul reapariției în forță a epidemiei după comportamentul unora în momentul relaxării. A se vedea cazul Herăstrău și altele similare.

Mădălina Stoica, AMPress

Parteneri