• Home
  • Prima
  • Ciolacu: Vom depune o moţiune de cenzură şi 100% va trece

Ciolacu: Vom depune o moţiune de cenzură şi 100% va trece

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat duminică seara că social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură, care „100% va trece” de votul Parlamentului.

„Vom depune o moţiune de cenzură şi această moţiune de cenzură va trece.(…) Vom avea voturile suficiente să treacă această moţiune. Marea majoritate a liderilor grupurilor politice doresc să treacă această moţiune”, a declarat Ciolacu, într-o emisiune la Antena 3, potrivit Agerpres.

Marcel Ciolacu a precizat, de asemenea, că PSD doreşte să meargă la consultările de la Cotroceni şi cu o propunere de prim-ministru după căderea Guvernului Orban.

„Vom prezenta şi un program economic pe termen scurt. Vom veni în faţa românilor şi vom prezenta şi un astfel de program. Şi nu doar în faţa românilor, ci şi în faţa preşedintelui României, deoarece preşedintele are atributul constituţional de a desemna primul ministru. Dorim să mergem cu o propunere de prim-ministru, susţinută de toate forţele politice care vor şi vota moţiunea de cenzură. (…) Noi vom depune o moţiune de cenzură şi 100% această moţiune va trece”, a subliniat Ciolacu.

Parteneri