CURA NATURALĂ ÎMPOTRIVA HELICOBACTER PYLORI, BACTERIA CARE DUCE LA APARIȚIA ULCERULUI

HELYCOBACTERHelicobacter Pylori este o bacterie care se regaseste in mucoasa stomacului uman, aceasta fiind singura bacterie care poate supravietui in acel mediu acid incomod. Aceasta bacterie, netratata, poate provoaca pe termen lung o reactie inflamatorie a stomacului (gastrita), pana la aparitia ulcerelor.

Helicobacter Pylori este de fapt principala cauza a aparitiei ulcerului duodenal, in 90% din cazuri, iar in cazul ulcerelor gastrice, in 80% din cazuri.

Pentru a inlatura aceasta bacterie puternica, de cele mai multe ori se apeleaza la un tratament medicamentos puternic. Iata ca de azi inainte, nu mai trebuie sa faceti asta, intrucat mai jos veti citi cum sa va preparati singuri, unul dintre cele mai bune tratamente naturale impotriva Helicobacter Pylori precum si unul dintre cele mai bune tratamente naturale pentru vindecarea Ulcerului :
Iata mai jos reteta impotriva Helicobacter Pylori

Ingrediente:

300 g de frunze de urechelnita (Sempervivum tectorum)

4 linguri de miere poliflora

Mod de preparare si consum:

Pune frunzele de urechelnita in masina de tocat carne, sau daca ai un blender, le poti face cu acesta mult mai bine. Se amesteca apoi cu mierea si sa ia o lingurita dimineata, pe stomacul gol. Nu este neaparat necesar sa adaugati miere, aceasta adaugandu-se doar pentru a-i da un gust mai bun, astfel incat sa fie cat mai placut in momentul administrarii. Pastreaza amestecul la frigider.

Este recomandat sa se consume acest amestec timp de 30 de zile, dupa care puteti face din nou analizele de sange.

Veti vedea ca in urma acestui tratament, Helicobacter Pylori va fi eliminat.

Este o reteta extrem de eficienta si simpla, ingredientele putand fi gasite destul de usor.

Ingrediente:

100 de grame de frunze de patlagina

200 de grame de miere poliflora

Mod de preparare si consum:

Se taie marunt frunzele de patlagina si se amesteca bine impreuna cu mierea. Lasati amestecul sa stea timp de 15 zile inainte de utilizare. Se pastreaza inca din prima zi la frigider. Luati o lingurita pe zi, pe stomacul gol.

Faceti tratamentul timp de 60 de zile, timp in care ulecerul ar trebui sa se vindece.

Speram ca aceste doua tratamente naturale sa ajute cati mai multi oameni si speram de asemenea sa nu tineti retetele doar pentru voi. Ajuati-va si prietenii sa scape de aceste doua conditii de sanatate destul de grave si raspandite!

Autor: Cristian Iacov pentru Secretele.com