A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

După Ţăndărei, noi focare de coronavirus în comunităţi de romi din Dej

2 271

Noi focare de coronavirus au fost depistate în  Dej, în comunități de romi  după o slujbă penticostală ţinută în casa unuia dintre adepţii acestei religii.

În ultimele zile, în Dej, au fost depistate 60 de persoane infectate cu noul coronavirus, toate acestea contractând virusul în timpul unei slujbe religioase ţinute cu încălcarea legii a declarat pentru Agerpres, prefectul Clujului, Mircea Abrudean. Patru comunități au intrat în carantină, iar primăria le asigură hrana


APRECIAZA ARTICOLUL !

Ancheta epidemiologică e în desfăşurare şi nu sunt excluse şi alte cazuri mai ales că mulți cetățeni aparținând etniei  spun că ei ”sunt imuni la orice boală”. Cazul este asemănător celui din Țăndărei.

Mădălina Stoica, AMPress

 

loading...
2 Comentarii
  1. Marian Pătrașcu spune

    Să se mai spună că etnia căreia aparțin indivizii nu contează! Așa a apărut antisemitismul, așa a apărut rasismul: din cauza compotamentului caracteristic unor etnii! Așa cum noi, românii, avem o groază de defecte de caracter cronicizate din cauza cărora am ajuns ca, statistic vorbind, să fim o țară de lichele și de secături, onoare excepțiilor, mult prea puține pentru a schimba ceva și care nu fac decât să confirme regula!
    http://autori.citatepedia.ro/de.php?a=Marian+P%E3tra%BAcu

  2. Nelutu spune

    Indivizii aceia sunt tigani,nu romi!Iar pentru cei de etnia lor trebuie urmat exemplul Canadei,unde populatia de indieni are o rezervatie pe care nu are voie sa o paraseasca!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult