AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Elena Lasconi anunță că, dacă va fi aleasă președinte al USR, dar nu va avea majoritate în Biroul Național, va demisiona

Elena Lasconi ameninţă deja cu demisia dacă nu va obține majoritate în Biroul Naţional USR. Nu poţi intra în cea mai importantă competiţie, candidatura la prezidenţiale, fără instrumentele puterii, spune ea.

Elena Lasconi este candidat pentru şefia USR după retragerea lui Cătălin Drulă și pune trei condiţii pentru a candida la alegerile prezidenţiale din 2024: să fie aleasă preşedinte al USR, să aibă majoritate în Biroul Naţional al partidului şi să poată impune un nou secretar general.

”Nu poţi să intri în cea mai importantă competiţie, şi anume candidatura la prezidenţiale, fără să ai instrumentele puterii. Nu poate să fie unul cu munca şi cu responsabilitatea, şi altul cu puterea. Practic, ai putea să fii sabotat”, afirmă Elena Lasconi într-o emisiune la Prima TV, potrivit News.ro, citată de stirileprotv.ro.

În cazul în care va fi aleasă preşedinte al USR, dar fără să aibă majoritate în Biroul Naţional, Elena Lasconi spune că va demisiona a doua zi din fruntea partidului şi nu va intra în cursa pentru Cotroceni.

Secretarul General al partidului este ales cu două treimi din voturi de Biroul Naţional.

Continuarea aici

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!