AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Firea: Bucureștenii știu că orice candidat din partea PNL București este parte a politicii administrative dezastruoase

Gabriela Firea a lansat duminică un atac la adresa PNL, în pline negocieri ale coaliției pentru desemnarea candidatului comun la Capitală.

„Sunt convinsă că bucureștenii știu că orice candidat din partea PNL București este parte a politicii administrative dezastruoase din București. Oamenii nu pot fi mințiți: USR București împreună cu PNL București l-au făcut primar general pe Nicușor Dan și i-au asigurat majoritatea aproape 4 ani. Și acum, liberalii au directori și oameni în primărie”, a spus Firea într-un comunicat, potrivit g4media.ro.

„În sondaje bucureștenii spun în proporție de 70% că sunt nemulțumiți de actualul primar general. Sunt dezamăgiți inclusiv cei care l-au votat”, a mai spus Firea, cu trimitere la Nicușor Dan.

De asemenea, ea a precizat că a primit sprijinul organizației social-democrate de femei din București pentru candidatura la Primăria Capitalei.

„Am primit cu mare responsabilitate mandatul pe care toate organizațiile femeilor social-democrate din București mi l-au dat! În ședințe interne, fiecare dintre cele șase organizații OFSD de sector și organizația OFSD București au votat, în unanimitate, susținerea candidaturii mele”, a spus Firea.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!