AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Gabriela Firea cere căderea Guvernului. Trebuie să ne sfătuim când e momentul optim pentru moţiune

Gabriela Firea, fruntaș PSD și primar general al Capitalei, a declarat că depunerea unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului Orban este un lucru ”imperios necesar”, dar că ”trebuie să ne sfătuim cu toţii care este momentul optim pentru depunerea moţiunii pentru ca şi ea să treacă”, relatează News.ro.

„Prin modul în care Ministerul Sănătăţii şi DSP gestionează în ţară această combatere a bolii pe care o traversăm, doar şi pentru cum gestionează Ministerul această pandemie şi îi sperie inutil pe români şi bagă groaza în toată lumea şi prăbuşeşte economia, acest Guvern trebuie să cadă”, a declarat Gabriela Firea la România TV, miercuri seara.

Gabriela Firea este contracadidat la șefia patidului al lui Ciolacu și totodată candidat la viitoarele alegeri prezidențiale din partea PSD. Firea provine din presă. A fost purtător de cuvânt al BCR, apropiată fiind de Isărescu. Acesta a luat-o lângă el ca purtător de cuvânt și în perioada cât a fost premier. Ultimii ani de gazetărie ai Gabrielei Firea au fost la Grupul de presă care aparține lui Dan Voiculescu.

C. Zamfir, AMPress

 

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!