A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Gesturi regale: Prințesa Sofia a Suediei ajută personalul medical: face curățenie în spital și treburi la bucătărie

0 533

Prinţesa Sofia a Suediei a decis să ajute personalul medical care înfruntă criza coronavirusului. După ce a făcut un curs de trei zile, vineri a intrat în prima tură la noul loc de muncă, la spitalul la care este președinte onorific.

Și-a asumat sarcinile nemedicale: dezinfectează paturile, face curățenie și ajută la bucătărie. Prințesa a publicat pe contul de Instagram o fotografie cu echipamentul medical care i-a fost pregătit de spital:


APRECIAZA ARTICOLUL !

Suedia numără peste 1.500 de decese din mai mult de 13.000 de cazuri de infectări cu noul coronavirus informează Digi24.ro

România a a avut o mare regină, Regina Maria, cea care în timpul războiului de Reîntregire pansa răniți, era alături de ei în spitale și puțin a lipsit să-și piardă viața de o  molimă spaniolă care ucidea la vremea aceea mai mulți oameni decât frontul și lupta la baionetă. Nici pierderea copilului cel mic în acele luni și zile nu au oprit-o de la o îndatorire pe care o credea sacră și care azi, în vremea pandemiei cu coronavirus, nu mai există în lumea de vârf a politicienilor români.

C. Zamfir, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult