• Home
  • Știri
  • Halep, primul interviu după șase luni de la suspendare: „Nu cer tratament special, vreau doar să fiu judecată!”

Halep, primul interviu după șase luni de la suspendare: „Nu cer tratament special, vreau doar să fiu judecată!”

simona halep 1 1

Simona Halep (31 de ani, locul 26 WTA) a oferit primul interviu după șase luni de la suspendarea sa. Ea a spus că este încă afectată de ceea ce i se întâmplă în cazul de dopaj, dar își dorește să revină în elita tenisului mondial.

Simona a precizat că audierea sa este programată anul acesta, pe 28 mai, după mai multe amânări, chiar în ziua în care începe Grand Slam-ul de la Roland Garros, astfel că șansele campioanei din 2018 de a mai juca la turneul preferat sunt nule.

„Vreau să lupt din nou pentru titluri de Grand Slam!”, a afirmat jucătoarea de tenis, cu gândul la revenire.

Simona Halep spune că a simțit sprijinul fanilor după suspendarea pentru dopaj, iar acest lucru o motivează în timpul perioadei de inactivitate.

„Am simțit sprijinul oamenilor, al fanilor mei și, de fapt, al tuturor! Simt că ei nu cred că am luat cu bună știință ceva care este interzis. M-a făcut să mă simt mai puternică, să mă întorc și să muncesc mai mult pentru a reveni la nivelul la care eram înainte și chiar mai sus”, a spus Halep, într-un interviu pentru Tennis Majors, potrivit gandul.ro.

Simona consideră o nedreptate ceea ce i se întâmplă acum și vrea să revină mai puternică.

„Îmi doresc foarte mult să joc din nou pentru că iubesc acest sport și vreau să lupt din nou pentru titluri de Grand Slam. Toată viața mea am muncit pentru asta. Am continuat să joc (în timpul suspendării) pentru că aveam speranța că se va rezolva cazul. Am avut multe amânări. Nu a fost ușor să rămân concentrată, dar am făcut tot ce am putut să lucrez și să exersez cât mai mult posibil.

Până acum, tenisul a fost întotdeauna viața mea. Simt că vreau să o fac din nou când mă întorc. Vreau să fiu la fel de puternică ca înainte, chiar mai puternică dacă este posibil! Lucrez pentru asta și știu că mă voi lupta pentru că vor fi aproape opt luni fără a juca un meci oficial și toată presiunea a existat în acest caz. Cred cu tărie că dacă muncesc din greu, pot juca din nou la cel mai înalt nivel. Până acum, aceasta este cea mai grea bătălie cu care m-am confruntat în viața și cariera mea”, a mai spus Simona.

De asemenea, Simona a declarat că este conștientă că timpul nu e de partea ei, dar deocamdată nu are de ales.

Parteneri