A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Hemoroizii și amestecul din două ingrediente naturale pe care ți-l recomandăm!

0 240

 

Hemoroizii reprezintă una dintre cele mai dureroase afecțiuni pe care orice om o poate experimenta. Apar într-o zonă inconfortabilă și prezintă simptome precum inflamație, mâncărimi sau dureri. Mai exact, hemoroizii sunt rezultatul inflamării venelor din zona anusului.

Acestia pot deveni destul de inconfortabili, transformându-se treptat într-o piedică în fața activităților zilnice.

Tratamentul obișnuit împotriva hemoroizilor constă în administrarea de antiinflamatoare și în ultimă instanță intervenția chirurgicală, însă, din fericire, noi am găsit un tratament natural extrem de eficient, ce te poate scăpa de această problemă!

Conform statisticilor, 7 din 10 persoane suferă de hemoroizi și principalii factori pentru apariția lor sunt gena, constipația, diareea, înaintarea în vârstă, utilizarea excesivă a laxativelor sau consumul de alimente condimentate.

Iată ce trebuie să faci pentru a scăpa de hemoroizi:

Ingrediente

100 de ml de ulei din germeni de grâu

20 de grame de miere

Preparare

Pune cele două ingrediente într-un bol și amestecă până la omogenizare. Lasă apoi amestecul la răcit în congelator. După 30 de minute, scoate-l de la congelator și cu ajutorul unui tifon, aplică acest amestec pe zona afectată. Stai la orizontala cel puțin 30 de minute după aplicare. Te asigur ca după prima aplicare zona se va calma iar tu te vei simți mult mai bine!

Secretele.com

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More