AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Hunor: Avem o mie de motive să dăm jos Guvernul. Este un haos total în țară. Vom lua o decizie

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marți, la Adevărul Live, că Uniunea are „o mie de motive” să dea jos Guvernul Orban, susținând că „este un haos total în țară”, dar a precizat că va lua o decizie în ziua votului moțiunii de cenzură.

„Criză politică există în România din 2012. Suntem într-o criză politică permanentă. În martie am votat Guvernul Orban. Noi l-am fi votat și pe Cîțu, pentru că am intrat în criză sanitară și aveam nevoie de guvern. Peneliștii au stat acasă de frica bolii și noi am venit și am dat PNL și lui Iohannis un guvern”, a spus liderul UDMR despre votul de învestire a Guvernului Orban II în primăvară, potrivit g4media.ro.

Întrebat dacă este nemulțumit de activitatea Guvernului, Kelemen a replicat:

„Nemulțumit de activitatea Guvernului? Da. Găsiți un om mulțumit în țara asta? Sunt miniștri care au gestionat cât de cât domeniul de activitate și sunt miniștri care nu există, începând cu ministrul de Externe. Să ai un ministru de Externe care nu pleacă din țară, stă acasă și fumează trabuc cu mănuși de cauciuc. Toți miniștrii de Externe pleacă și construiesc relații, inclusiv economice”.

Kelemen Hunor a spus că este nemulțumit și de faptul că încă nu se știe cum va începe școala.

„Eu sunt nemulțumit că începe școala mâine, poimâne și nimeni nu știe ce face. Nici eu nu știu ce fac cu fiica mea. Un haos mai mare nu se poate. Dacă vă uitați la țările din jur, peste tot se știe cum va începe școala”, a afirmat liderul UDMR.

El a criticat și decizia ministrului Sănătății de a realiza un spital regional la Brașov, în detrimentul celui din Târgu Mureș: „Ministrul Sănătății e preocupat cu lucruri absolut interesante. Dă ordin de ministru și dă la Brașov spital regional pe lângă Mureș. Din motive electorale să faci din Brașov spital regional și să dai două județe ca să zici că faci spital regional. Nici măcar elicopterul nu poate să aterizeze, trebuie să aterizeze la Ghimbav”.

Liderul UDMR a afirmat că este „un haos total în țară”.

Powered by VA Labs
© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!