Iată care sunt cele mai bune ceaiuri de băut toamna!

Un obicei extrem de sănătos, băutul ceaiului aduce multiple beneficii asupra sănătății tale. Are grijă atât de sănătatea fizică și psihică.
Fie că îl bei simplu, cu lămâie sau cu miere, dacă știi să faci combinațiile corecte de plante te vei alege cu un adevărat elixir al sănătății.

Ceaiul verde este cel mai bun antidot împotriva unei serii complete de afecțiuni de la cancer până la problemele mintale.

Astfel, mineralele și vitaminele pe care le conține ajută ficatul și stomacul să funcționeze corespunzător, având grijă în același timp și de silueta ta.

Distribuie prietenilor

În cazul în care deja te confrunți cu primele semne ale răcelii de toamnă precum tusea sau răgușeala, îndreaptă-ți atenția către ceaiul din rădăcină de lemn dulce pe care să îl combini cu scorțișoară și coajă de portocală.
O seară liniștită și un somn excelent îți va fi oferit de o combinație inedită dintre florile de mușețel, de tei, petale de trandafir și câteva fire de lavandă.

Unul dintre cele mai bune remedii pentru indigestie, greață și balonare, ceaiul de mentă îl poți combina cu flori de trandafir și gălbenele și astfel vei obține un adevărat elixir pentru sănătatea ta.

Continuarea pe clicksanatate.ro