• Home
  • Sănătate
  • Iată cât de simplu îți poți verifica dimineața sănătatea

Iată cât de simplu îți poți verifica dimineața sănătatea

in baie dimineata 1

Cand te trezesti de dimineata, de multe ori nu te intereseaza altceva decat sa ajungi cat mai repede la toaleta, pentru a te spala pe fata, in acest fel reusind sa scapi de somn…Dar lucrurile nu ar trebui sa stea asa.
Dupa ce te speli pe dinti si te piepteni, ai putea sa mai faci si alte lucruri, pentru a-ti merge mai bine, intreaga zi si de ce nu, intreaga viata. Dimineata este momentul ideal pentru a verifica in ce stare se afla, de fapt, trupul tau.

Iata ce obiceiuri ai putea adauga rutinei tale matinale:

1. Verifica culoarea limbii. Daca tot stai in fata oglinzii, profita de acest moment pentru a verifica ce culoare are limba ta. Este roz pal sau mai degraba rosu inchis? Nuanta limbii este un bun indicator si arata nivelul imflamatiilor din corp. Cu cat limba este de un rosu mai inchis, cu atat sunt mai multe inflamatii in corp. In mod ideal, limba ta ar trebui sa fie de culoare roz pal. Daca limba ta prezinta semne de inflamare la nivelul organismului, ar fi cazul sa-ti schimbi dieta.

2. Uita-te atent la ochi. Ce vezi? Albul din jurul pupilelor este clar sau este mai degraba galbui sau rosiatic? Acele zone ar trebui sa fie de un alb clar. Culoarea galbui arata mai degraba un nivel ridicat de toxine si dezechilibre. Culoarea rosiatica indica inflamatii, oboseala si stres.

3. Ce gust simti in gura? Este perfect normal ca dimineata sa ai un gust amar in gura, dar daca remarci un miros neobinuit si neplacut sau depuneri albe inauntru si in afara gurii, acest lucru arata ca un lucru nu este in ordine. Ai putea suferi din pricina unei sensibilitati sau a toxinelor.

Continuarea pe suntsanatos.ro

Parteneri