Marina Almășan: ”Am deja 10 cărți publicate. O fi mult, o fi puțin?”

Marina Almășan, care-și lansează astăzi cartea de călătorii ”China cea de taină”, la Institutul Cultural Român, face, înaintea evenimentului, câteva mărturisiri:

”Scriu de când mă stiu. Scriu poezii, scriu umor, reportaje, povești, scriu interviuri, note de călătorie, eseuri despre viață. Scriu și scrisori; mailuri – nu mai vorbesc.
Când eram adolescentă, stiam sigur că voi fi ziarist, ca voi lucra la un mare ziar. Televiziunea a fost o surpriză în viața mea, dar nu m-a îndepărtat de scris. Dimpotrivă.
Am deja 10 cărți publicate. O fi mult, o fi puțin? Fiecare apariție a fost…ca o naștere a unui copil. Carțile mele s-au născut cu efort, dar din dragoste : față de subiect și față de cititori. Astăzi…”nasc” din nou : îmi lansez noua carte : “China cea de taină”, în sala de evenimente a Institutului Cultural Român. Îi voi avea alături pe cei dragi, dar și 100 de celebrități și oameni importanti. Emoțiile mele sunt cât… Marele Zid, așa că vă rog să-mi țineți pumnii! De altfel, voi incerca să transmit live, pe pagina de Facebook a revistei Femeide10.ro. La ora 15.
Și, după ce emoțiile se vor fi liniștit, vă voi povesti cum a fost!”

AMPress