AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Medic: „Cei care vor muri în valul patru, sunt cei care refuză vaccinarea, care acum râd şi emit tot felul de teorii ale conspiraţiei”

 

Medicul Radu Crișan, managerul Spitalului de Pneumologie Iaşi, a adresat un mesaj dur persoanelor care refuză vaccinarea, invocând diverse motive ce țin de teoria conspirației. Acesta atrage atenția că suntem la începutul valului patru, iar situația epidemiologică nu este una bună.

“Şi România, dar şi întreaga lume este lovită acum de cel de-al patrulea val cu această nouă tulpină a Sars CoV-2, care este Delta.
Din păcate, iar începem să rămânem fără locuri în spital pentru pacienţii cu COVID.
Cei care vor muri în valul patru de COVID, cu varianta Delta în România, sunt cei care acum comentează şi refuză vaccinarea, ne fac vânduţi şi spun că sunt hărţuiţi.
O mare parte din cei care vor muri sau vor face forme grave la Terapie intensivă în România sunt cei care acum râd şi emit tot felul
de teorii ale conspiraţiei.
Sunt cei care protestează, îşi aruncă măştile şi spun că este o plandemie, cum aţi mai auzit această sintagmă. Aceştia sunt cei care vor sfârşi în acest val patru”, a atenţionat, duminică, medicul ieşean Radu Crişan într-o postare pe contul său de facebook, potrivit doctorulzilei.ro.

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!