• Home
  • Sănătate
  • Medic român celebru în SUA: Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală

Medic român celebru în SUA: Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală

medic roman sua e1679301427533

Cristian Răchitan, un medic român apreciat în SUA, a lansat mai multe declarații controversate cu ocazia unei vizite pe care a făcut-o în România.
Medicul naturopat a declarat în acea perioadă că “niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală” și subliniază că stresul este a doua cauză a îmbolnăvirilor.
Răchitan, cunoscut drept unul dintre cei mai buni “diagnosticieni din lume”, este căutat de vedete precum Mel Gibson sau Barbara Streisand.

“Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală, este o noţiune total greşită. Un medicament compensează, ajută corpul să ducă boala, dar nicidecum nu vindecă. De exemplu, o persoană care are hipertensiune arterială ia medicamente toată viaţa şi cu timpul trebuie să crească medicamentele pentru că cele pe care le-a luat anul trecut acum nu mai lucrează, trebuie să ia unele mai puternice. De ce? Pentru că între timp boala e evoluat, a avansat. Bietul doctor nu a învăţat să vindece o boală pentru că ştiinţa medicală nu ştie să vindece boala. Mă refer la partea bio-chimică. Ştie doar să te ajute să duci boala, să ajute corpul să facă faţă bolii respective, dar nicidecum să vindece boala.
Medicamentele au devenit atât de agresive şi efectele negative sunt atât de mari, încât te tratezi de una şi creezi alte două boli. Şi ca să neutralizezi simptomatologia celor două boli noi pe care le creezi trebuie să iei alte doctorii, care crează alte boli. Şi intri într-un lanţ, care este îngrozitor de complicat”, a declarat medicul român stabilit la New York de peste 30 de ani pentru Adevărul, potrivit doctorulzilei.ro.

Medicul spune că stresul este jumătate din absolut orice boală, poate uneori chiar mai mult.

Mai mult aici

Parteneri