Metodă antică japoneza care te ajută să te vindeci prin echilibrare emoțională! Vezi ce trebuie să faci

palmaJin Shin Jyutsu este o forma de arta antica japoneza de vindecare ce ajuta la echilibrarea emotionala, prin stimularea anumitor puncte specifice din palma dreapta.

De fapt, aceasta tehnica a medicinei alternative japoneze, se bazeaza pe stimularea anumitor puncte cheie, iar sarcina sa este sa atinga energia corpului printr-o simpla stimulare, realizandu-se astfel o armonie perfecta intre sanatatea emotionala si cea fizica a organismului.

Baza acestei tehnici este foarte simpla : fiecare punct indicat in imaginea de mai sus este asociat cu un anumit organ, care la randul lui este asociat cu o anumita emotie.

Distribuie prietenilor

Cum sa va vindecati singuri utilizand aceasta tehnica: 

– in cazul in care aveti probleme cu un anumit organ, nu trebuie decat sa tineti apasat punctul corespunzator cu ajutorul degetelor de la mana stanga;

– faceti o presiune nu foarte mare pe acel punct;

– mentineti presiunea timp de 3 minute;

– in tot acest timp, respirati profund;

– daca vreti sa va stimulati tot corpul odata, faceti o presiune pe fiecare punct, insa nu mai mult de 1 minut.

De exemplu – daca aveti probleme la stomac, trebuie sa aplicati presiune pe punctul A12 din imagine, pentru probleme la ficat, faceti presiune pe punctul N18 din imaginea de mai sus…..s.a.m.d!

Asocierea emotiilor cu organele: 

1. Organe: stomac, intestinul gros si intestinul subtire – Emotii: anxietate si depresie

2. Organe : rinichi, vezica urinara, organele genitale interioare si exterioare, uter – Emotii : dezamagire, teama și confuzie

3. Organe : ficatul, fierea si pancreasul – Emotii : indecizie, furie, iritabilitate

4. Organe : Inima si plamanii – Emotii : negativitate, tristete, teama de respingere, durere

5. Organe : Cavitatea orala, cavitatea nazala, ochii – Emotii : ingrijire, anxietate, nervozitate, lipsa de stima de sine

Odata cu aplicarea acestei tehnici, emotiile asociate fiecarui organ in parte vor fi eliminate!

Folosind aceasta metoda de cel putin 3 ori pe saptamana, veti reusi sa va restabiliti echilibrul emotional cu echilibrul fizic!

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte. 

Sursa – Maya – Secretele.com