Mihai Voropchievici, horoscopul financiar al toamnei. Surprize mari pentru câteva zodii

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul financiar pentru această toamnă, la emisiunea Adevăruri Ascunse, difuzată de Antena 3. Numerologul susține că mai multe zodii au parte de surprize mari, în plan financiar.

Berbec – au șansa să primească bani ușor. Posibilitatea de a câștiga mai mult ca de obicei, de unde se așteaptă mai puțin. Au bonusuri, cadouri, chiar și moșteniri.

Taur- cheltuiește bani ușor pentru a-și face o plăcere personală. O vacanță sau o călătorie. Le va fi greu să aibă o abordare clară asupra banilor. Oricât ești de econom, toamna te va da peste cap.

Distribuie prietenilor

Gemeni – pot să intre în încurcături financiare. Fac cheltuili peste ceea ce au prevăzut în buget. Octombrie, puși la probă de încercare. Tendința de a cheltui pe orice, nu e un lucru bun.

Rac – are neșansa să aibă parte de cheltuieli pentru partenerii de viață. Remediază anumite probleme care au apărut în perioada respectivă. E obligat să umble la fondul de rezolvă.

Leu – iau decizii cu privire la situația financiară din această toamnă. Deciziile vor afecta totul până anul viitor. Fac investiții, mai ales pentru leii care sunt nechibzuiți. Vor apărea și certuri în familie.

Continuarea aici