Ministrul Oros abia așteaptă moțiunea lui Ciolacu, pentru a arăta cum a lăsat PSD agricultura

Adrian Oros, ministrul Agriculturii a spus la DIGI24 că se bucură de prilejul pe care i-l dă PSD prin moțiunea simplă. Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD a anunțat  o moțiune împotriva ministrului liberal al Agriculturii.

”Eu mă bucur foarte mult că o să am ocazia să dau răspunsuri celor care au adus agricultura României aici, adică au îngenuncheat-o. Avem o agricultură medio-dependentă. Dacă nu plouă, nu avem producții. sistemul național de irigații se dovedește total incapabil să gestioneze situația creată de secetă. România a ajuns dependentă de câțiva mari traderi și câțiva mari fermieri. Abia aștept să le comunic celor de la PSD care e imaginea dezastrului guvernării lor,” a spus Adrian Oros .

România se confruntă cu o secetă care pare a cuprinde mai ales teritoriile cu terenuri arabile din sud-estul țării. Sistemele de irigații moștenite de la vechiul regim comunist au fost distruse sau abandonate, ceea ce a dus la același rezultat. Agricultura depinde exclusiv de ploaie, spun și mulți fermieri.

Distribuie prietenilor

D. Dumitru, AMPress