A.M. Press
Ultimele stiri din Romania!

Ministrul Oros abia așteaptă moțiunea lui Ciolacu, pentru a arăta cum a lăsat PSD agricultura

0 153

Adrian Oros, ministrul Agriculturii a spus la DIGI24 că se bucură de prilejul pe care i-l dă PSD prin moțiunea simplă. Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD a anunțat  o moțiune împotriva ministrului liberal al Agriculturii.

”Eu mă bucur foarte mult că o să am ocazia să dau răspunsuri celor care au adus agricultura României aici, adică au îngenuncheat-o. Avem o agricultură medio-dependentă. Dacă nu plouă, nu avem producții. sistemul național de irigații se dovedește total incapabil să gestioneze situația creată de secetă. România a ajuns dependentă de câțiva mari traderi și câțiva mari fermieri. Abia aștept să le comunic celor de la PSD care e imaginea dezastrului guvernării lor,” a spus Adrian Oros .


APRECIAZA ARTICOLUL !

România se confruntă cu o secetă care pare a cuprinde mai ales teritoriile cu terenuri arabile din sud-estul țării. Sistemele de irigații moștenite de la vechiul regim comunist au fost distruse sau abandonate, ceea ce a dus la același rezultat. Agricultura depinde exclusiv de ploaie, spun și mulți fermieri.

D. Dumitru, AMPress

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web foloseste cookie-uri pentru a va imbunatati experienta. Vom presupune ca sunteti de acord cu asta, dar puteti renunta daca doriti. Accept Citeste mai mult