AM Press Logo
Muzeul Pietrei

Ministrul Apărării: Suntem permanent preocupaţi de asigurarea condițiilor de viață a militarilor în acord cu importanţa misiunilor asumate

Foto - bugetul.ro

Ministrul Apărări Naţionale, Angel Tîlvăr, s-a întâlnit cu echipa de comandă a Brigăzii 18 Cercetare-Supraveghere “Decebal”, la sediul comandamentului acestei mari unităţi, în cadrul vizitei de lucru pe care a efectuat-o vineri, 29 septembrie, în garnizoana Timişoara, informează sâmbătă MApN.

Ministrul Tîlvăr a felicitat activul de comandă al Brigăzii 18 Cercetare-Supraveghere “Decebal” pentru rezultatele foarte bune înregistrate în acest an de instrucţie şi şi-a exprimat încrederea în capacitatea marii unităţi de a-şi îndeplini misiunile încredinţate.

“Specificul activităţii dumneavoastră vă conferă un statut unic în organica Armatei României, dar vă asigur că şi aşteptările noastre sunt pe măsură. V-am văzut şi în teren, în acest an, la exerciţiul Saber Guardian, sunt la curent cu perspectivele apropiate de extindere a capacităţilor de luptă şi vă asigur de întregul meu sprijin şi al echipei pe care o conduc la vârful Ministerului Apărării Naţionale”, a declarat ministrul Angel Tîlvăr, potrivit unui comunicat de presă transmis de MApN, potrivit Agerpres.

Ministrul Tîlvăr a evidenţiat importanţa derulării cu maximă eficienţă a proiectelor de modernizare a cazărmilor Brigăzii şi a adaptării infrastructurii de instruire la standardele moderne ale tehnicii de luptă care urmează să intre în dotare.

“Suntem permanent preocupaţi să asigurăm armatei noastre cele mai moderne tehnologii, capabile să asigure combaterea ameninţărilor din actualul şi viitorul mediu de securitate. Dar, oricât de performante vor fi noile echipamente, avem nevoie şi de o resursă umană motivată şi foarte bine pregătită. Puteţi conta pe determinarea noastră în a vă asigura condiţii de muncă şi viaţă în acord cu importanţa misiunilor pe care vi le-aţi asumat”, a arătat Angel Tîlvăr, conform sursei citate.

© 1991- 2024 Agenția de Presă A.M. Press. Toate drepturile rezervate!